Omdat wij regelmatig van onze klanten vernemen dat de wachttijd voor een afspraak bij één van de huisartsen als (te) lang ervaren wordt hebben wij er voor gekozen vanaf 31 oktober 2011 een verandering door te voeren in de planning van de spreekuren van de huisartsen.

Deze verandering houdt in dat afspraken die één of meerder dagen van tevoren gemaakt worden slechts in de ochtend ingepland kunnen worden. Het spreekuur in de middag blijft op deze manier beschikbaar om mensen met meer acute vragen dezelfde dag van dienst te kunnen  zijn. Dit betekent dus dat u als u belt veel vaker dezelfde dag de huisarts kan spreken , terwijl het maken van een afspraak langer van tevoren wat lastiger wordt.

Wij hopen op deze manier de wachttijd zo veel mogelijk te beperken in die gevallen waarin dat van belang is.

Het team van het gezondheidscentrum