Op ons patiëntenportaal kunt u eenvoudig op een zelfgekozen plaats en tijdstip afspraken met zorgverleners inplannen, herhaalrecepten aanvragen en een eConsult voeren met uw huisarts.


Toegang tot het patiëntenportaal

Om gebruik te kunnen maken van het patiëntenportaal, dient u zich eenmalig te registreren als nieuwe gebruiker. Na de registratie ontvangt u per e-mail een bevestigingslink. U activeert uw account door binnen 24-uur na ontvangst van de e-mail op de bevestigingslink te klikken.
Ter bescherming van uw privacy, vragen we u om vervolgens naar ons gezondheidscentrum te komen en uw legitimatie te laten zien. Op die manier weten we zeker dat u degene bent die toegang krijgt tot uw account in het portaal. Na legitimatie kunt u gebruikmaken van het portaal.


Uw gegevens zijn beschermd

Het patiëntenportaal bevindt zich in een beveiligde omgeving. Dat betekent dat uw gegevens zijn beschermd. Alle data worden versleuteld verzonden en versleuteld opgeslagen op beveiligde servers. Uitsluitend u en uw zorgverlener hebben toegang tot uw gegevens. Iedere keer dat u inlogt, krijgt u een verificatiecode per sms. Ook dit is om uw veiligheid te garanderen.