In ons gezondheidscentrum zijn ergotherapeuten gevestigd van Ergotherapie Amsterdam.

Ergotherapie is gericht op uw specifieke situatie. Het kan zijn dat u het lastig vindt om uw huishouden of alledaagse bezigheden uit te voeren. De redenen daarvoor zijn per persoon verschillend.

De ergotherapeuten kijken altijd naar u, uw omgeving en mogelijkheden. Samen met u werken zij aan een plan zodat u zelf weer de regie over uw leven kunt pakken. Daarbij gaat het over simpele taken als huishouden of koken, maar ook over vrije tijd, werk en sociale activiteiten. Ergotherapie helpt u echt verder.

Of u problemen ervaart door een ongeluk, ouderdom, ziekte of doordat u vastloopt: de ergotherapeuten vinden samen met u een manier om de draad weer op te pakken. Dat hoeft lang niet altijd met hulpmiddelen of aanpassingen in uw huis. Vaak zult u merken dat er vanuit uzelf meer mogelijk is dan u denkt. De ergotherapeuten coachen u daarbij en helpen u op weg.

Contact
U kunt contact opnemen met de ergotherapeuten via 020 – 610 09 40 of via info@ergotherapie.amsterdam. Meer informatie over de praktijk vindt u op ergotherapie.amsterdam.